Φυσικό Αέριο

 
Η εγκατάσταση φυσικού αερίου κερδίζει όλο και περισσοτέρους καταναλωτές σε σχέση με το πετρέλαιο. Καθώς η τιμή του πετρελαίου κάθε χρόνο συνεχίζει την ανοδική της πορεία, το κόστος του βαραίνει τα νοικοκυριά αβάσταχτα, σε σχέση με τον ανταγωνιστή του, το φυσικό αέριο.

Η χαμηλή τιμή του φυσικού αερίου είναι 42% φθηνότερο σε σχέση με το πετρέλαιο το 2018- και οι επιδοτήσεις που δίνονται, συνδυασμένες, καθιστούν σοβαρούς λόγους που οδηγούν τους καταναλωτές σε περισσότερες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Παράλληλα, τα οφέλη όμως εγκατάστασης φυσικού αεριού δεν σταματάνε εδώ:

  • Έχετε τη δυνατότητα για παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού, τη στιγμή που τα χρειάζεστε και με ένα μόνο δίκτυο εγκατάστασης.
  • Ο μετρητής τοποθετείται στον χώρο σας, αποκτώντας έτσι δυνατότητα απόλυτης ακρίβειας μέτρησης της κατανάλωσης.
  • Συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς το φυσικό αέριο αποτελεί πράσινη μορφή ενέργειας, ιδιαίτερα φιλική και με αρκετά μειωμένους ρύπους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιδότηση φυσικού αεριού

 
Η εταιρεία μας ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ Κ. - ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ Σ., σε συνδυασμό με τις επιδοτήσεις ανάλογου ύψους από τη συνεργαζόμενη εταιρεία μας παροχής φυσικού αερίου βοηθώντας τους καταναλωτές να βάλουν στα νοικοκυριά τους φυσικό αέριο, αναλαμβάνει για εσάς όλα τα διαδικαστικά από την πρώτη στιγμή έως και την παράδοση της εγκατάστασης!

Πραγματοποιούνται τεχνικές μελέτες με μηχανολόγο της εταιρείας,
ο οποίος φτιάχνει και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την επιδότηση σας, αποφεύγοντας έτσι ο καταναλωτής το οποιοδήποτε τρέξιμο των αντίστοιχων αιτήσεων και εγγράφων.

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ Κ. - ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ Σ., και ο κατάλληλος εξοπλισμός, σας παρέχουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το μέγιστο αποτέλεσμα για τη καλύτερη δυνατή εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου.
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ :