Ύδρευση - Θέρμανση

 
 
 

Θέρμανση

 
Η εταιρεία μας ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ Κ. - ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ Σ. στο Περιστέρι πρωτοπορεί σε ό,τι αφορά τη θέρμανση. Θα είναι πάντα διπλά σας, με λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την εγκατάσταση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά και την εγκατάσταση σε εταιρείες & πολυκατοικίες. Διαθέτουμε την εμπειρία & την τεχνογνωσία, είτε πρόκειται για κεντρική θέρμανση, είτε για αυτόνομη θέρμανση, όπως επίσης και για θέρμανση με οποιοδήποτε είδος καυσίμου (πετρέλαιο - φυσικό αέριο - ρεύμα - ξύλο - πέλλετ).

Αναλαμβάνουμε:

  • Εγκαταστάσεις θέρμανσης με μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο σύστημα.

  • Αυτονομία θέρμανσης με ηλεκτροβάνες ή κυκλοφορητές.

  • Αυτονομία θέρμανσης σε παλαιές πολυκατοικίες, με κεντρική θέρμανση με τη χρήση θερμοστατικών κεφαλών και θερμιδομετρητών.
  • Εγκατάσταση Fancoil ψύξης-θέρμανσης, δισωληνίου ή τετρασωληνίου συστήματος με πηγές ενέργειας από πύργο ψύξης, λέβητες, αντλίες θερμότητας και γεωθερμία.
 
 
 
 

Ύδρευση

 
Για εγκαταστάσεις ύδρευσης - αποχέτευσης υψηλών προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία μας ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ Κ. - ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ Σ. στο Περιστέρι λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Με χρόνια εμπειρίας, τόσο σε εσωτερικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, όσο και σε εξωτερικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, αναλαμβάνουμε εργασίες εγκατάστασης ή αντικατάστασης σε σωλήνες παροχής νερού οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης, σε τοίχο, εντοιχισμένες ή εξωτερικές, από υλικά που πληρούν τις καλύτερες προδιαγραφές και με πιστοποίηση iso - κατάλληλες για πόσιμο νερό με φράγμα οξυγόνου.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με ηλιακά, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, ταχυθερμοσίφωνες, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας με ηλιακά κάτοπτρα και κεντρικό μπόιλερ, Βuffer για την αποθήκευση ζεστού νερού και την εκμετάλλευσή του για θέρμανση ή για χρήση.

Οι τύποι υλικών που χρησιμοποιούνται: Χαλκός, πολυστρωματική, πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο, σιδεροσωλήνα κατά επιλογή του πελάτη.

Ο συνδυασμός των υλικών υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται & οι επαγγελματικές εργασίες των τεχνικών της εταιρείας μας, αφήνουν το καλύτερο αποτέλεσμα των προσδοκιών σας άμεσα & υπεύθυνα, σεβόμενοι τον χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε κοντά σας εκτιμώντας και προτείνοντας σας την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς άμεσα & ποιοτικά!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ :